Administrator
Jako, że opowiadanie to było popularne swego czasu, postanowiłem je zreaktywować. Fabuła będzie toczona od początku, z założeniem całego kanonu gier Might and Magic: Heroes V, Heroes VI oraz Dark Messiah
...Żeby oszczędzić innym i sobie kłopotu, w tytułach rozdziałów dam linku do stron, gdzie wszystko jest ładnie i przejrzyście rozpisane.
Stworzenie świata
Spoiler:
Pokaż/Ukryj
Spoiler:
Pokaż/Ukryj
Spoiler:
Pokaż/Ukryj
Rasy
Spoiler:
Pokaż/Ukryj
Szablon opisu
Spoiler:
Pokaż/Ukryj
Ostatnio edytowany przez Sligneris (2013-10-23 20:32:37)
Weteran
Taa, wszyscy będą gdzie indziej... Zadbaj jakoś o to.
Ale wracając do sprawy opowiadania. Jestem za reaktywacją.
Ostatnio edytowany przez Gracjando (2013-10-23 21:04:21)
Administrator
Hm, zawsze są graniczące ze sobą księstwa, albo ludzie w ambasadach. Jedyni, którzy będą naprawdę odizolowani to demony, jak i w kilku przypadkach nekromanci.
Administrator
Imię: Nakshira.
Rasa: Sukkub.
Frakcja: Chwilowo wolny sukkub. Stara się nażyć ile można zanim znowu jakaś menda z większym toporem zrekrutuje ją do inwazji.
Zdolności: SukkubW miarę mocny demon. Wiecie, telepatia, ograniczona zmiennokształtność, przejmowanie umysłów, takie tam gupoty.
Wygląd: Sukkub. Jako że "ograniczona zmiennokształtność" będę opisywał po każdej zmianie.
Biografia: Sukkub. W przeciwieństwie do przeważającej większości sukkubów, zamiast wykorzystywać swoje zdolności (opętywanie czy bardziej... hmm... subtelne) tylko dla zdobycia pożywienia, raczej zajmuje się ogólnie pojętym sabotażem i po prostu dbaniem o swoje interesy. Ma też nad innymi sukkubami na tyle przewagę, że jej "przełożony" zginął w walce z Przystanią, więc - jak na demona - jest nawet wolna. No i miała pecha w pierwszych dniach wolności być złapaną przez magów. I farta uciec, wzmocniona o umiejętności demona bardziej skupionego na walce, ale z czymś mrocznym w sobie, mrocznym nawet jak dla mieszkańca Inferno...
Dodatkowe informacje: Sukkub.
Prawdziwa forma: Sukkub. A więc NSFW. Jako że dawno nauczyła się walczyć w bardziej konwencjonalny sposób niż inne sukkuby, nie stroni od ubrań aż tak bardzo. Co nie znaczy że lubi je nosić.
Opis przepisany z poprzedniego M&M z drobnymi zmianami.
EDIT: Jakby ktoś nie załapał, opis postaci w podaniu to takie se tam nawiązanie do poprzedniego M&M. Tym razem nie zagapiłem się.
Ostatnio edytowany przez Derp (2013-10-23 21:13:05)
Spoiler:
Pokaż/Ukryj
Spoiler:
Pokaż/Ukryj
Weteran
Sligneris napisał:
ludzie w ambasadach
Miałeś na myśli przedstawicieli różnych ras?
Administrator
Poprzez "ludzie" miałem na myśli bardziej "istoty rozumne". Musimy w końcu spotkać kosmitów, by naprawić nasz słownik ;_;
Weteran
Sligneris napisał:
Poprzez "ludzie" miałem na myśli bardziej "istoty rozumne". Musimy w końcu spotkać kosmitów, by naprawić nasz słownik ;_;
,,Jestem najpotężniejszym człowiekiem wszechświata!" ~ Frezzer, czyli biało-fioletowy stwór, który jeśli jest człowiekiem to ja odpiszę w Last Stand.
Kosmici nic nie pomogą.