Bywalec
Kiedyś, jeszcze na Spore Forum istniało opowiadanie zwane "Piraci z Karaibów" oparte o świat doskonale nam znany z serii filmów. Postanowiłem je tutaj przywrócić i pisząc głupoty w opisie (tak jak w oryginalnym opowiadaniu zrobił to twórca) utworzyłem to "idealne" cudo. Oto przed wami wszystko co pamiętałem z opisu opowiadania:
Spoiler:
Pokaż/Ukryj
Powiedzmy że ten beznadziejny opis który starałem się wzorować na oryginalnym ma Was zadowolić, a więc oceniajcie!
Administrator
Na szylingi wszyscy mieli i będą mieć &#@% xD
Bywalec
Wiem, ale jak pisałem, wierne oddanie oryginałowi xD W sumie na listy gończe również ludzie będą mieć wywalone xD
Nie wiem co napisać a NN kazał więc wkleję mój komentarz po przeczytaniu opisu na Skype:
[20:57:10] Towarzysz Nimfa: Wygląda tak fatalnie jak tamten opis Smikiego.
[20:57:13] Towarzysz Nimfa: Aprobuje.
[20:57:19] Towarzysz Nimfa: Idealny!
Królowa psychopatów
w sumie nawet dobry pomysł...
Spoiler:
Pokaż/Ukryj
Spoiler:
Pokaż/Ukryj
Gość
NN Daj mi kierować NPC, którzy ścigają za listy gończe, to nie będą mieć wywalone ^^
Co do opowiadania jestem na tak, ale ma kilka zastrzeżeń:
1. Powinniśmy zacząć z jednym funtem.
2. Powinniśmy poczekać trochę z założeniem opowiadania.
Bywalec
1. Ludzie sami będę kierować NPC którzy ich ścigają.
2. Funty są dla szlachty a my jesteśmy piratami, więc i tak mamy dużo kasy.
3. Niby dlaczego mamy czekać? Wybacz ale jeżeli uważasz że 4 aktywne opowiadania to dużo i piąte będzie tylko przeszkadzać to powiem tylko tyle że twój argument jest inwalidą.
Królowa psychopatów
To z kierowaniem NPC samemu to raczej kiepski pomysł, bo będzie kozaczenie i wgl...
Spoiler:
Pokaż/Ukryj
Spoiler:
Pokaż/Ukryj
Administrator
Nekosia napisał:
To z kierowaniem NPC samemu to raczej kiepski pomysł, bo będzie kozaczenie i wgl...
Masz podejście jak Spod. A jest to podejście które zabiło pierwszych piratów.
Spoiler:
Pokaż/Ukryj
Spoiler:
Pokaż/Ukryj
Administrator
Wybacz, że nie podobał mi się "niby-NPC" supersilny wampir, którym w zasadzie tylko ty zarządzałeś. xD
Cóż, Domi ma też wielką ochotę pisania NPC z jakiegoś powodu... to w Piratach, to w Ashanie. Nie widzę różnicy najmniejszej, jak mam być szczery. To jest, widzę jedną. W wygodnych momentach piszesz "To nie moja postać, to NPC"
Ja mam w Ashanie 4 postacie. Wszystkie są NPC, zarazem wszystkie są moimi postaciami. To jest dlatego, że zamiast bawić się w jakąś klasyfikację, po prostu nimi piszę. I serio, po cholerę tu głupie wymówki? xD
Weteran
Sligneris napisał:
Wybacz, że nie podobał mi się "niby-NPC" supersilny wampir, którym w zasadzie tylko ty zarządzałeś. xD
Cóż, Domi ma też wielką ochotę pisania NPC z jakiegoś powodu... to w Piratach, to w Ashanie. Nie widzę różnicy najmniejszej, jak mam być szczery. To jest, widzę jedną. W wygodnych momentach piszesz "To nie moja postać, to NPC"
Ja mam w Ashanie 4 postacie. Wszystkie są NPC, zarazem wszystkie są moimi postaciami. To jest dlatego, że zamiast bawić się w jakąś klasyfikację, po prostu nimi piszę. I serio, po cholerę tu głupie wymówki? xD
Duża różnica .Tutaj po prostu będę dowodzić marynarzami , którzy gonią za listy gońce, ale to nie będzie mój pirat.
Spoiler:
Pokaż/Ukryj
Administrator
Ale kierujesz ich postaciami. Wychodzi na jedno. <_<
Użytkownik
Oj ta, ile musiałem się postarać, by napisać tak wspaniały opis...
Użytkownik
Moment, sprzeciw. Moje opowiadanie obejmowało całe Karaiby, nie było ograniczone do tych paru wysp z postu Bezimiennego :P
No bo ja chcę wbić, już piszę posta, że zaczynam w Nassau... a tu nie ma Nassau :(
Dodajcie Kubę, Nassau i miejscówki z Assassin's Creed 4 ;P